Saturday 17 February 2024

VRT op zoek naar bv's die op kosten van de belastingbetaler hun droom willen verwezenlijken of een nieuwe hobby willen uitproberen


BRUSSEL - De VRT is op zoek naar bekende Vlamingen die ideeën hebben voor een nieuw programma. Deze ideeën zouden gelijkaardig moeten zijn aan de formats Maestro Degand, Hanne Danst, Thomas speelt het hard, Reizen Waes en nog een handvol andere programma's... Dus een bv die op kosten van de omroep iets zots wil doen. De VRT denkt dat er nog bv's zijn die deze succesvolle win-win willen aangaan en lanceert nu een oproep.

Bob Vermeir, woordvoerder VRT: "We zijn aan de laatste besparingsronde van de regering ontsnapt en hebben nog budget op overschot. Gezien het succes van programma's met bv's dachten we in deze richting verder te gaan. Tijdens een brainstormsessie kwamen volgende ideeën naar boven: Goedele Paaldanst, Helmut goes Vegas, of Liesbeth Imbo in een Lambo,  een roadtrip eventueel, of bungeejumpen, gratis op skivakantie, enfin, je kunt het zo zot niet bedenken of we keuren het goed. Het mag iets kosten maar het moet goeie tv zijn!"

No comments:

Post a Comment