Saturday 19 September 2015

Dimitri Vegas en Like Mike investeren in USB-sticksWILLEBROEK - De broers Dimitri en Michael Thivaios, beter bekend als Dimitri Vegas en Like Mike, hebben een belang opgebouwd van 5% in SanDisk. Dat meldt de krant De Tijd. SanDisk is wereldleider in flash memory storage solutions, en produceert USB-sticks, geheugenkaarten en harde schijven.

Het DJ duo gelooft dat de markt voor flash memory nog maar aan het begin van de groei staat. Vooral in DJ milieus is de USB-stick aan een steile opmars bezig. Dimitri Vegas licht toe: "Onze DJ-set maken wij op de computer en we zetten die dan op stick. Naar het schijnt zijn er ook DJ's die met platen draaien, maar ik zou niet weten hoe. In elk geval, wij kopiëren die USB-stick dan een paar keer, voor het geval we hem zouden verliezen. Mijn broer en ik hebben er elk één, en ook iedereen van het tour management heeft een stick, voor alle zekerheid. Tijdens een tournee hebben we al snel zo'n 100 USB-sticks nodig. Ook andere DJ's werken zo, tenminste de DJ's die ik ken."

Like Mike: "Aangezien we dus zoveel USB-sticks nodig hebben, en ook een beetje aangezien we niet meer weten wat met ons geld gedaan, kregen we een paar maand geleden het zotte idee om te investeren in de opslag technologie sector. Bringing the madness toegepast op onze beleggingsportefeuille zeg maar. Na de markt bestudeerd te hebben, zijn we uitgekomen bij SanDisk, wereldleider momenteel. Op deze manier besparen we toch snel 2000 euro per tournee, en we hopen ook dat de investering op lange termijn een appeltje voor de dorst opbrengt. We overwegen ook te investeren in knoppen, want mijn broer draait heel graag aan knoppen."

No comments:

Post a Comment