Saturday 22 August 2015

Marc Coucke zoekt stand-inGeen medium is tegenwoordig meer veilig voor Marc Coucke: Twitter, Facebook, het journaal, hij bespeelt ze allemaal. Maar die alomtegenwoordigheid eist zijn tol. Een dag telt maar 24 uren, en een mens kan maar op één plaats tegelijk zijn. Zeker nu zijn hit 'Couckenbak' hoge ogen gooit, wordt het de ondernemer wat teveel. Vandaar dat Marc Coucke een oproep lanceert om een dubbelganger te zoeken. Dit zal gebeuren via een nieuw programma op VTM: "Wie wordt de nieuwe Coucke?"

Kwaliteiten waaraan kandidaten moeten voldoen zijn in de eerste plaats een fysieke gelijkenis met Marc Coucke. Daarnaast ook een gevoel voor humor, spitsvondige quotes, spontane uitbundigheid, feestmentaliteit en enkele goeie dansmoves. Kunnen zingen of economische kennis is geen vereiste.

Mark Coucke hoopt de lookalike te kunnen inzetten op Vlaamse Kermissen en bedrijfsfeesten, om zijn hit Couckenbak te gaan zingen. De stand-in hoeft enkel te playbacken. Maar ook voor de bestuursraden van Perrigo zou de dubbelganger goed van pas kunnen komen. Het is namelijk telkens ver vliegen naar Michigan in de USA, en op die vergaderingen wordt toch niet veel besproken. Puur tijdverlies aldus de CEO. Bovendien weten ze daar hoegenaamd niet hoe Marc Coucke er uit ziet. De voetbal en de koers wil Marc Coucke wel nog op zich nemen, dat blijft zijn passie. Alsook de privé feestjes en TV schnabbels.

De duivel-doet-al zit trouwens niet stil en wil eind dit jaar Coucke Cola lanceren. Een frisdrank die je beschermt tegen schadelijke straling van je gsm. Iets om naar uit te kijken!

No comments:

Post a Comment