Wednesday 15 March 2023

Allah bekent: "Ik was het die de aardbevingen in Turkije en Syrië heb veroorzaakt"

MEKKA - Via enkele groot-moefti's in het Midden-Oosten heeft Allah laten weten dat hij het was die de recente aardbeving heeft veroorzaakt in Turkije en Syrië. Zijn volledige boodschap luidde als volgt:

"Ik, Allah, de allergrootste en enige God in het ganse universum, heb het gehad met mijn eigen volgelingen. Ze snappen de kern van mijn boodschap niet, ze maken onderling ruzie, ze blazen zich op en ze zijn totaal opgefokt bij het minste geringste. Via deze aardbeving wil ik laten weten dat het moet gedaan zijn met dat fanatiek gezever. Doe eens normaal, man! Daarom kondig ik een periode van 7 jaar rampen en miserie af. Ok, er is al veel miserie in de wereld, en zeker in het Midden-Oosten, maar blijkbaar snappen de mensen de boodschap niet. Dus er kan nog wat bij."

"Ook wens ik mij te verontschuldigen aan de mensen die in de verste uithoeken van de aardbol leven en nooit mijn boodschap ontvangen hebben, zoals de Indianen in het Amazonië woud en de eskimo's van Alaska. Hoe kunnen zij nu weten dat ze in mij moeten geloven als ze nog nooit van mij gehoord hebben?? Ik heb fouten gemaakt, en ik geef die toe. No hard feelings voor wie niet in mij gelooft. My bad."

"Daarnaast heb ik bij het ontwerp van de mens de fout gemaakt om ze allemaal een ander kleurtje te geven. Daardoor is er nu zoveel racisme. Sorry daarvoor. Och, kijk, de Aarde was een van mijn eerste projecten, je weet hoe dat gaat. Ik ben nu bezig met een planetenstelsel enkele galaxies verderop, en dat ziet er gans anders uit. De mensen leven er harmonieus samen, en houden zich niet bezig met religie. Zo zie je maar, een mens, euh sorry, een God, leert uit zijn fouten. Het beste nog, en tot de volgende ramp. Ciaokes, byekes, inshallakes broeders en zusters! Zorg goed voor elkaar en voor de planeet. En blaas vooral jezelf niet op!!"

"PS: Het leven is GEEN TEST. En een hemel of paradijs is er ook niet. Sorryyyy."

No comments:

Post a Comment