Chefkok Jeroen Meus en Pascale Naesens hebben de handen in elkaar geslagen en een nieuw recept bedacht voor een fris zomerslaatje. De inspiratie vonden ze bij de terrorist Salah Abdeslam. Hun creatie is een echte smaakbom volgens culinair journalisten.
De opbrengst van de verkoop van 'Salade Abdeslam' gaat naar de slachtoffers van de aanslagen in Parijs.
Benodigdheden:
kikkererwten, koriander, munt, kersen, komkommer, wortelen, salade, couscous, amandelen
Bereidingswijze:
Snijd de groenten in fijne stukken. Was in onschuld.
Leg de amandelen op de rooster en ondervraag gedurende 2 uur.
Meng de groenten en de amandelen met de couscous.
Voeg toe: scheutje lafheid, snuifje frustratie en een mespuntje misplaatste arrogantie.
De salade opdienen met een korrel zout.
Smakelijk!
Benodigdheden:
kikkererwten, koriander, munt, kersen, komkommer, wortelen, salade, couscous, amandelen
Bereidingswijze:
Snijd de groenten in fijne stukken. Was in onschuld.
Leg de amandelen op de rooster en ondervraag gedurende 2 uur.
Meng de groenten en de amandelen met de couscous.
Voeg toe: scheutje lafheid, snuifje frustratie en een mespuntje misplaatste arrogantie.
De salade opdienen met een korrel zout.
Smakelijk!
Voor hoeveel personen is dit gerecht?
ReplyDelete