Monday 25 December 2017

Temptation Island past formule aan en wordt 'Construction Island'


Er zit sleet op de formule van Temptation Island. Minder en minder koppels die mee doen, worden echt uit elkaar gespeeld. Als dusdanig kan Temptation Island bezwaarlijk een relatietest genoemd worden. Voor sommigen is het zelfs gewoon een betaalde vakantie geworden.
Daarom past het productiehuis nu de formule aan. De opnames vinden vanaf volgend jaar plaats in België, en de koppels blijven gewoon thuis. Maar ze moeten een verbouwing opstarten boven hun budget, zonder plan en met hulp van minimum één van de schoonouders. Koppels die zich wensen in te schrijven moeten minimum één pasgeboren kind hebben, of de vrouw moet hoogzwanger zijn. Allebei de partners dienen een voltijdse job te hebben. Voor de bouwwerken mag enkel beroep gedaan worden op een lijst van malafide aannemers, die stuk voor stuk werken met ondoorzichtige voorschotfacturen. De gezinnen moeten tijdens de verbouwing ter plekke blijven wonen.



Halfweg de verbouwing, op zaterdagavond, na opnieuw een lange werkweek en ongetwijfeld moeilijke verbouwingen, komt een slinkse, schaars geklede verleidster langs die de man des huizes diep in de ogen kijkt. Ze brengt drank mee en verleent een luisterend oor, en wie weet misschien meer...

'Construction Island' belooft de ultieme relatietest te zijn. Een plezier voor de kijker, een hel voor de deelnemers.

No comments:

Post a Comment